100% onafhankelijk vastgoedadvies
Totale transparantie
Uitsluitend voor huurders van bedrijfsvastgoed

De belangen van kantoorhuurders voor 100% verdedigen

Business Space vertegenwoordigt de huurders van bedrijfsvastgoed, en streeft ernaar hun huur en gemeenschappelijke lasten te verlagen.

We zijn volledig onafhankelijk en vervullen in opdracht van de huurders de volgende opdrachten: het zoeken van kantoorruimte, het (her)onderhandelen van huurcontracten, strategisch vastgoedadvies, optimalisatie van de kantoorruimtes, audit van gemeenschappelijke lasten tot verhuur van ongebruikte kantoorruimte. Dit alles op basis van het no cure, no pay-principe.

Business Space in het kort

 Business Space in het kort

 100% onafhankelijke vastgoedexperts
Exclusief in dienst van huurders en eindgebruikers 
 Een uitstekende kennis van de vastgoedmarkt 
 Vastgoed experts met ervaring tussen 10 en 25 jaar 
 (Her)onderhandeling van uw huidige én toekomstige huur en lasten 
 Sinds 2006, meer dan 180 miljoen euro aan kostenreductie voor onze klanten 
 Resultaatgebonden vergoeding: op basis van het no cure, no pay-principe
Business Space  Business Space

tokyo

 

FoodDrinkEurope sluit een nieuw huurcontract voor 1.500 m2 kantoorruimte

De organisatie FoodDrinkEurope heeft een nieuw huurcontract afgesloten voor een kantoorruimte van ongeveer 1.500 m² aan de Nerviërslaan 9-31, in de Europese wijk van Brussel.

Het gebouw aan de Nerviërslaan is eigendom van DEKA Immobilien Investment, een Duitse belegger die het gebouw ongeveer 5 jaar geleden heeft gekocht. De totale oppervlakte is 8.000 m2 en het ligt tegenover het Jubelpark, vlakbij het Schumanplein. Het is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer.

FoodDrinkEurope is een onafhankelijke organisatie die samenwerkt met Europese en internationale instellingen op het gebied van voedingsmiddelen en dranken. De organisatie coördineert het werk van meer dan 700 specialisten in haar commissies en denktanken, en het is haar missie om te reageren op de eisen van de consument op het gebied van voedsel.

Na CEFIC, de vertegenwoordiging van de chemische industrie in Europa, COST ASSOCIATION, die wetenschappelijke onderzoeksnetwerken financiert, en CEPI, die de papierindustrie vertegenwoordigt, is FoodDrinkEurope de vierde opeenvolgende Europese associatie, die een beroep doet op Business Space voor het uitvoeren van hun vastgoedstrategie.

Volgens Mella Frewen, uitvoerend directeur van FoodDrinkEurope:

‘’De Move or Stay - missie, uitgevoerd door de consultants van Business Space, stelde ons in staat om een perfect alternatief voor de verhuizing te vinden, dankzij een volledig nieuw interieurontwerp en onderhandelingen met een optimaal financieel resultaat. We wisten daardoor precies welk onderhandelingsresultaat nodig was om een langdurige huurovereenkomst te kunnen ondertekenen.‘’

  • Ward Van Duffel - Country Manager - LEGO

    “We deden beroep op Business Space omdat we op zoek waren naar volledig onafhankelijke hulp en advies, losstaand van de eigenaars en vastgoedmakelaars.”
  • 1
  • 2
  • 3